By sbadmin on 17 December 2010

 • Minionderneming Quattro officieel van start

  Vrijdag 17 oktober was het zover: minionderneming Quattro ging officieel van start met een plechtige opening. Onder het alziend oog van de heer Decreton, leraar economie en coördinator van de minionderneming, en de heer Duchi, leraar wiskunde en rekening-commissaris, stelden onze laatstejaarsleerlingen van de afdeling Economie hun chocoladehandel voor via een korte presentatie, gevolgd door een fraaie receptie met heel wat ouders en sympathisanten. Doel is dat zowel de leerlingen als het bedrijfje heel wat winst boeken!

  By sbadmin on 20 October 2014 |

  Bib 1ste graad in een nieuw jasje

  De bibliotheek van de eerste graad werd begin dit schooljaar aan een ware metamorfose onderworpen. Een nieuwe locatie en dito kasten zorgen ervoor dat onze jongste leerlingen nog makkelijker en sneller de leesmicrobe te pakken krijgen.
  bib 

  By sbadmin on 20 October 2014 |

  Ice Bucket Challenge

  "De Ice Bucket Challenge trof inmiddels alle directies van de Campus Pottelberg. Ditmaal waren mevrouw Cagnie, mevrouw Cool en mevrouw Seynnaeve alle drie tegelijk aan de beurt. Onder het goedkeurend oog van enkele leerkrachten en leerlingen van zowel het Atheneum Pottelberg als BuSO Ter Bruyninge zorgden enkele overigens vlot gevonden vrijwilligers voor een koude douche. Doel van dit alles was en is de spierziekte ALS te voorzien van de nodige aandacht en fondsen. De volgende ‘slachtoffer’ zijn o.a. de kinderen van mevrouw Cagnie, de juffen van het basisonderwijs maar ook de Algemeen Directeur en Coördinerend Directeur van onze Scholengroep!"

  By sbadmin on 02 October 2014

  Sportdag 2de en 3de graad 2014 - Bekijk de foto's!!

    Bekijk in ons fotoalbum de foto's van onze sportdag!!

  www.atheneum-pottelberg.be/kakortrijk/

   

   

   

  By sbadmin on 29 September 2014

  KAAS- EN WIJNAVOND VRIJDAG 3 OKTOBER

  Vanaf 19 uur van harte welkom!

  By sbadmin on 29 September 2014

  Ice Bucket Challenge

  “De Ice Bucket Challenge wil de spierziekte ALS breder bekend maken. Leerkrachte Zedenleer mevrouw Vanweehaeghe steunde de actie volop, nam actief deel en nomineerde vervolgens de directeur van de bovenbouw, de heer Vinck. De leerlingen verleenden graag hun medewerking: de leerlingen van 6LOSP deden de actie welslagen. Dat de Ice Bucket Challenge de campus nog niet verlaten heeft, hoor je in het filmpje!”

  By sbadmin on 18 September 2014